Välkommen till min digitala värld

Hemsidan är skapad i syfte att förmedla mina erfarenheter och erbjuda alla all sorts digital hjälp, oavsett om det är stora eller små företag eller privata enskilda personer, så tas alla beställare om hand på samma sätt.

Att se och synas är alla budskaps mål, oavsett bild eller annons eller vad det nu ska vara för betraktarens positiva upplevelse.

Budskapet ska vara informativt beroende på dess syfte, samt att det ska fånga blick och intresse för den person som kikar på sidan.

I ett många år har mängden annonsmaterial och uppdrag blivit många, jag har arbetat med hotell, restauranger, bilföretag, dentalföretag, golfklubbar, båtfolk, mässor, tryckerier, annonsbyråer, klubbar och privata aktörer och andra icke glömda och nöjda beställare.

Arbete som utförts är mångsidigt där ändringar av befintligt material, eller nyskapande av alla sortes digitala arbeten och design och trycksaker, skyltar, texter allt möjligt, logotyper och företags skyltar samt reklam, digitala arbeten har ”nästan” inga begränsningar.

En kontakt med din förfrågan är första steget.